De Maya-profetieën

Duitse vlag       Engelse vlag

De Mayaprofetieen kaft (1 van 1)            feuilleton         petiet uitgeverij  

Colombia, 1997, ergens diep in de Amazone. Op een bijeenkomst van meer dan 400 medicijnmannen, medicijnvrouwen en stamoudsten van indianenstammen uit het gehele Amerikaanse continent, krijgt filmmaker Wiek Lenssen de ‘opdracht’ om de boodschappen van deze verzameling indianen in de buitenwereld bekend te maken. Boodschappen over ophanden zijnde wereldwijde natuurrampen tot aan het jaar 2012, maar ook over wereldwijde bewustwording als de opmaat naar een harmonische wereldgemeenschap. Hij besluit dat zijn film voornamelijk zal gaan over de duizenden jaren oude geheimzinnige kalender van de Maya-indianen uit Guatemala, een kalender die deze boodschappen uit een mystiek verleden in zich draagt.

Deze film werd onder de naam The Year Zero voor het eerst in 2001 uitgebracht; een lange documentaire bioscoopfilm over de indiaanse visie op onze zeer nabije toekomst.

‘DE MAYA PROFETIEEN ‘ is een intrigerend, waargebeurd verhaal, dat leest als een spirituele thriller. Wiek Lenssen beschrijft de bizarre, ‘toevallige’ gebeurtenissen, die het maken van deze film steevast begeleid hebben, en hoe deze ervaringen een onuitwisbare indruk achterlieten op zijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

 Het verhaal achter de film “The Year Zero”

Verschenen in 2003,  4e druk           petiet uitgeverij

ISBN 90-75636-45-8

In de boekwinkels of te bestellen (excl: € 3,55 aan verzendkosten)

 

 

Geef een reactie